APART NASELJE "GARDEN CITY"

U sklopu hotelskog kompleksa Garden City Hotel Konjic nudimo Vam potpuno novi nivo odmora, opuštanja i intimnog prostora koji može da remeti samo zvuk prirode.

Nadomak grada Konjica, okružen prirodnim ljepotama i pogledom na Neretvu, u znaku hotela Garden City priuštite sebi komadić raja na Zemlji.

Apartmani A1 i A2 posjeduju tri spavaće sobe (dvije sa bračnim krevetima i jednu jednokrevetnu sobu), dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, odvojeni wc i kupatilo koji su opremljeni besplatnim toaletnim priborom i fenom za kosu,  balkon, flat-screen TV. Smještajne jedinice imaju centralno grijanje. Ostale pogodnosti obuhvataju opremljenu kuhinju svim pratećim elementima i posuđem, peškire i posteljinu.

Apartmani B1 i B2 poseduju tri spavaće sobe ( dvije dvokrevetne i jednu jednokrevetnu sobu), dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, odvojen wc i kupatilo koji su opremljeni besplatnim toaletnim priborom i fenom za kosu, balkon, flat-screen TV. Smještajne jedinice imaju centralno grijanje. Ostale pogodnosti obuhvataju opremljenu kuhinju svim pratećim elementima i posuđem, peškire i posteljinu.

Apartman C1 poseduje dvije spavaće sobe ( jednu sa bračnim krevetom i jednu jednokrevetnu sobu), dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, odvojen wc i kupatilo koji su opremljeni besplatnim toaletnim priborom i fenom za kosu, balkon, flat-screen TV. Smještajna jedinica ima centralno grijanje. Ostale pogodnosti obuhvataju opremljenu kuhinju svim pratećim elementima i posuđem, peškire i posteljinu.

Apartman C3 poseduje dvije spavaće sobe ( jednu dvokrevetnu i jednu jednokrevetnu sobu), dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, odvojen wc i kupatilo koji su opremljeni besplatnim toaletnim priborom i fenom za kosu, balkon, flat-screen TV. Smještajna jedinica ima centralno grijanje. Ostale pogodnosti obuhvataju opremljenu kuhinju svim pratećim elementima i posuđem, peškire i posteljinu.

 

***Svi apartmani imaju obezbijeđen besplatan parking, WiFi Internet i kablovsku televiziju.

*Usluge koje posjeduju apartmani u sklopu hotela, a koje se dodatno plaćaju*

Ponuda kompleksa obuhvata i restoran, wellness&spa centar, unutrašnje i vanjske sportske terene, kongresni centar, sportsko-zabavni program poput kuglane, stonog tenisa, bilijara. Ponuda kompleksa uključuje i pranje i peglanje veša.

- APARTMANE JE MOGUĆE REZERVISATI NA KRAĆI ILI DUŽI VREMENSKI PERIOD -

FOTOGALERIJA

- PODARITE SEBI NEZABORAVNO ISKUSTVO -