RESTORANI I BAROVI

Pažljivo uređen ambijent i profesionalnost osoblja - garancija jedinstvenog gastronomskog doživljaja!

Za gastronomski užitak prepustite se našem timu vrhunskih profesionalaca i majstora kuhinje. Ponudu našeg A la carte restorana i barova dodatno oplemenjuje i pažljivo uređen ambijent te profesionalnost i ljubaznost osoblja. Kamin sala, posebni ambijentalni prostori dodatna su garancija čarolije gastronomskog doživljaja …

GARDENCITY Restoran

Pretvorite Vaš obrok u iskustvo koje se pamti. U našem restoranu možete uživati u širokoj lepezi odabranih okusa domaće i međunarodne kuhinje koje za Vas priprema tim vrhunskih profesionalaca i majstora kuhinje.

Kamin Sala

Gastronomski doživljaj u ugodnom ambijentu, dobro društvo i čarolija može početi...

A za one koji uživaju i družeći se s knjigom, preporučujemo police naše kućne biblioteke koja se nalazi u Kamin sali. Pronaći ćete djela poznatih bosanskohercegovačkih pisaca...

Cafe Šadrvan

Cafe Šadrvan u srcu Garden City-a nudi poseban ugođaj male zelene oaze - savršeno uklopljene i kreirane za mir i uživanje u tišini.

Vinski podrum

Za ljubitelje dobre kapljice i veselog druženja nudimo Vinski podrum. Rustikalno uređen prostor ispunjen visoko kvalitetnim hercegovačkim vinom garancija je za nezaboravan doživljaj.

FOTOGALERIJA

- POZIVAMO VAS DA SE DRUŽIMO A DO TADA PRENOSIMO VAM ATMOSFERU KROZ FOTOGRAFIJE -